HAIX – FIRE EAGLE

Veličina: 36, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50

Gornji materijal

HAIX vatreni orao sportska je i tanka profesionalna čizma koja je izrađena od visokokvalitetne bikovske kože.
Dizajniran je u crnoj boji s signalno žutim naglascima na boku i u gornjem dijelu i duž bočnih strana kako biste bili lakše vidljivi u mraku.
Izuzetno prozračna koža koja se koristi u proizvodnji HAIX vatrenog orla hidrofibirana je. To znači da sprječava prodiranje bilo kakve vlage izvana, a istovremeno omogućuje da znoj isparava i istjera.
HAIXov patentirani sustav reflektiranja sunca izbjegava pregrijavanje i smanjuje količinu topline koja se prenosi na vaša stopala.
Signalne žute konture u području nožnih prstiju čine gornji materijal otpornijim na abraziju.
Dvozonski sustav vezanja omogućuje vam da obučete čizme za manje od deset sekundi.
Osovina također sadrži područje na kojem možete upisati svoje ime.

Podstava, intarzije, kapa s nožnim prstima

High-tech CROSSTECH ® membrana štiti noge protiv mokro, a također nudi zaštitu od krvi i drugim tjelesnim tekućinama. To vas štiti od potencijalnih virusa ili bakterija.
Istodobno, membrana je visoko prozračna.
Uz to, HAIX klimatski sustav jamči da će vam stopala ostati u potpunosti ugodna. Koristi prirodno gibanje crpanja generirano dok hodate, kako bi transportiralo unutarnji znoj u prozračne otvore na osovini i jezik spreman za izbacivanje.
Noga za stopala smanjuje naprezanje na leđima i zglobovima tako što podupirujete korake.
U području potkoljenice i nogu ugrađeni su posebni zaštitnici.
HAIX vatreni orao također ima anatomski oblikovan zaštitni poklopac nožnih prstiju izrađen u ultra laganom složenom materijalu.
Tri različita uložaka za stopala omogućuju vam da prilagodite širinu cipela prema vlastitim potrebama. Ti umeci su zamjenjivi i prema potrebi se mogu oprati. HAIX vatreni orao standardno se isporučuje s crvenim umetkom (medijem). Dodatni Vario Fit ulošci mogu se naručiti u uskoj ili širokoj.

Jedinstvenost

Dvobojni gumeni potplat HAIX Fire Eagle fleksibilan je i potpuno otporan na klizanje zahvaljujući novorazvijenom dvokomponentnom gazištu. Posebne peraje, koje se koriste u kombinaciji s dodatnim elementima za držanje, pružaju izvanrednu stabilnost, čak i na vlažnom tlu i ledu.
Potplat je otporan na probijanje protiv oštrih predmeta.
Čizma je također lagano okidana u predjelu kapa i pete, ovo promiče dobro kretanje nogu do pete i pomaže u sprečavanju umoranih nogu.
Potplat pruža izvanrednu izolaciju protiv vrućine i hladnoće i može se nositi tijekom cijele godine.
Također sadrži signalno žutu boju koja se koristi drugdje. To stvara bolji pogled na osobu koja je naprijed, posebno važnu tijekom operacija u kojima ste prisiljeni nastaviti na koljenima. Tako se kontakt može održavati čak i u lošem svjetlu i zadimljenim uvjetima.

Scroll to top